NOGET VIRKELIG VIRKELIGT

Rebekka Boyding
Premiere /// 28. januar 2022

Det her er fortællingen om dig. Dig, der lige før stod med komælken i den ene hånd og soyamælken i den anden. Dig, der fik ondt i maven, da du blev nødt til at vælge æblerne i plastik. Dig, der selvfølgelig køber brugt og holder det hemmeligt, når du ikke gør. Dig, der deler alt, Amnesty deler.

 

Dig, der griber en hver chance til at overbevise om de undertrykkende patriarkalske systemer. Dig, der tror på, kunsten kan ændre verden. Dig, der altid ved præcis, hvad du skal sige, når andre spørger, hvem du er, men egentlig godt ved, det hele er løgn. Dig, der, hvis ikke altid, så ofte, ville ønske du havde en undskyldning for ikke lige at skulle drikke den kaffe med dine venner.

Dig, der ville ønske, nogen skrev, men aldrig orker at svare. Dig, der længes efter at en spørger, hvordan du i virkeligheden har det. Dig, der ville ønske, der kunne blive stille. Eller dig, der drømmer om, nogen snart bare kunne sige sandheden. Ja, dig, der fantaserer om, der snart kunne ske Noget virkelig virkeligt.

Noget virkelig virkeligt er et dramatisk værk om en udramatisk virkelighed, hvor alle har alt, men mangler endnu mere.

”Noget virkelig virkeligt er en fortælling om en ganske almindelig kvindes ganske almindelige hverdag. Forestillingen i sig selv er dog noget ganske særligt: nutidsdramatik, der formår at være relaterbart, empatisk og hysterisk underholdende på én og samme tid. […] Med ubehageligt præcise hverdagsepisoder formår dramatiker Rebekka Boyding at skabe et spejl for vores førsteverdens-frustrationer, uden at tonen bliver proklamatorisk eller belærende. Forestillingen er i øjenhøjde og lykkes med at tage frustrationerne seriøst.” – D. 4. væg

Tekst og iscenesættelse
Rebekka Boyding

Medvirkende
Simone Mikkelsen

Produktionsleder
Rose Lerstrup

Komponist
Rasmus Bojesen og Rebekka Boyding

Musik- og lydproduktion
Rasmus Bojesen
Forestillingen er støttet af Danske Dramatikere

///

Kommende

forestillinger

Ingen kommende forestillinger