Mit liv som niels – Version 2.0

En autobiografisk bekendelses - forestilling
Premiere /// 13. marts 2025

Om Mit Liv Som Niels – Version 2.0

Niels skabte tilbage i det herrens år 2019 den autobiografiske bekendelsesforestilling ”Mit Liv Som Niels” i samarbejde med Ina-Miriam Rosenbaum og andre gode kræfter Der er nu gået 6 år og Niels har nye saftige bekendelser at dele med sit publikum. Derfor udkommer forestillingen nu i en Version 2.0, der ligesom den oprindelige forestilling udspiller sig foran et stort filmlærred og er både teater, lysbilledshow, foredrag, historiefortælling og Stand Up i ét. Forestillingens hovedformål er stadigt at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne.

Niels er denne gang gået endnu dybere ned i sit genetiske ophav og kan nu bl.a. mangfoldiggøre hvor stor en del af hans genetiske arvemateriale, der nedstammer fra neanderthalerne og han kan vise billeder og fortælle anekdoter fra sin udnævnelse til kongelig hofnar. Der er også sket en del for Niels på den private front. Han er nu oppe på 2 ekskoner og vil, hvis det skulle lykkes ham at blive gift en 3. gang, være mindst 88 år inden han kan fejre et sølvbryllup.

Niels’ nye livserfaringer og landvindinger er ”smeltet” ind i den ”gamle” forestilling og Version 2.0  indeholder ligesom den oprindelige forestilling en lang række skæve betragtninger og en perlerække af sjove og vedkommende historier.

Mit Liv Som Niels – Version 2.0 er i – ord og billeder – på en og samme tid Niels’ meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

 

 

/// Instruktion

Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne

/// Scenografi

Julie Forchhammer

/// Teknik og Lyddesign

René Lützen

/// Kostumer

NadjaViga V.E. Jensen

/// Dramaturg

Jane Rasch

/// Af og med

Niels Grønne

///

Kommende

forestillinger